Ulricehamns Livscenter

Västra Götalands län

Information

601021-XXXX är organisationsnummer för företaget Ulricehamns Livscenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulricehamns Livscenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Ulricehamns Livscenter finns i.

Ulricehamns Livscenter har varit registrerat sedan 2006-02-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulricehamns Livscenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

Ulricehamns Livscenter är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Ulricehamns Livscenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulricehamns Livscenter så kan ni göra det på telefon genom 0321-71477 eller genom brev på följande adress:

Hälsa och friskvård, konflikthantering och utbildning, samtalsterapi, stresshantering, olika kroppsterapier och massage. Försäljning av hälsokostprodukter, cd-skivor, böcker, yogamattor och träningskläder. Tillaga vegetarisk mat i samband med viss kursverksamhet. Verksamheten riktar sig till företag, organisationer, institutioner och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulricehamns Livscenter och det är Dahlberg, Eva Mari Yvonne som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,