Mira Hälsoklinik

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Mira Hälsoklinik är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Mira Hälsoklinik är ett av dem. Statusen för Mira Hälsoklinik är att Bolaget är aktivt.

Mira Hälsoklinik är ett Enskild firma och skapades 1995-11-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Mira Hälsoklinik ska trivas.

Mira Hälsoklinik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Behandling av patienter med homeopatiska läkemedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mira Hälsoklinik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Mira Hälsoklinik och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Mira Hälsoklinik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-13750.

.

De som är på något sätt har med Mira Hälsoklinik är Gynnemo, Marie Christina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mira Hälsoklinik har 601024-XXXX som sitt organisationsnummer.