Timmele Tak o Fasadtvätt

Västra Götalands län

Information

610315-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Timmele Tak o Fasadtvätt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Timmele Tak o Fasadtvätt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Timmele Tak o Fasadtvätt finns i.

Timmele Tak o Fasadtvätt har varit registrerat sedan 2007-10-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Timmele Tak o Fasadtvätt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Timmele Tak o Fasadtvätt är och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Timmele Tak o Fasadtvätt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Timmele Tak o Fasadtvätt så kan ni göra det på telefon genom 0321-30372 eller genom brev på följande adress:

Tvätta tak och fasader samt impregnera dessa som ett kommande skydd från alger, mossa och lav.

Det finns olika personer som har en koppling med Timmele Tak o Fasadtvätt och det är Gustafsson, Kjell Göran som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,