A. Axengrens Entreprenad

Västra Götalands län

Information

A. Axengrens Entreprenad är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som A. Axengrens Entreprenad finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A. Axengrens Entreprenad är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-03-06.

A. Axengrens Entreprenad som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-03-06. Men sedan 2008-03-06 så har A. Axengrens Entreprenad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A. Axengrens Entreprenad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8455800.

Ulricehamn arbetar för att företag som A. Axengrens Entreprenad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för A. Axengrens Entreprenad. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Erbjuda tjänster till små och medelstora företag som maskinförare och markarbetare inom mark, anläggning och byggentreprenad, även till kommun. Erbjuda privata uppdragsgivare tjänster inom anläggning och markentreprenad och därmed förenlig verksamhet samt hushållsnära tjänster.

Firmatecknare för A. Axengrens Entreprenad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A. Axengrens Entreprenad och det är följande personer, Axengren, Anders Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för A. Axengrens Entreprenad är 610907-XXXX.