M.B. Puts o Städ

Västra Götalands län

Information

620113-XXXX är organisationsnummer för företaget M.B. Puts o Städ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.B. Puts o Städ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som M.B. Puts o Städ finns i.

M.B. Puts o Städ har varit registrerat sedan 1990-06-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1991-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M.B. Puts o Städ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

M.B. Puts o Städ är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för M.B. Puts o Städ är följande:

Vill ni komma i kontakt med M.B. Puts o Städ så kan ni göra det på telefon genom 0321-70436 eller genom brev på följande adress:

Fönsterputsnings- och städningsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M.B. Puts o Städ och det är Bonnerup, Michael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,