Ätradalens Naturtjänst

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Ätradalens Naturtjänst är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ätradalens Naturtjänst är ett av dem. Statusen för Ätradalens Naturtjänst är att Bolaget är aktivt.

Ätradalens Naturtjänst är ett Enskild firma och skapades 1991-09-30. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ätradalens Naturtjänst ska trivas.

Ätradalens Naturtjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skötsel av naturområden samt naturiventering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ätradalens Naturtjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Ätradalens Naturtjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ätradalens Naturtjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-33186.

.

De som är på något sätt har med Ätradalens Naturtjänst är Claesson, Anders Ingvar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ätradalens Naturtjänst har 630328-XXXX som sitt organisationsnummer.