MF Resurs & Konsult

Västra Götalands län

Information

Erbjuda resurs och tjänst med inriktning att förädla befintliga produkter i form av legotillverkning som samarbetspartner och underleverantör, då kunden väljer att utöka sin verksamhet. Även hjälpa till med konsultation i det dagliga förbättringsarbetet. Kommer främst att samarbeta med små och medelstora företag inom verkstadsindustri alternativ tillverkningsindustri.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MF Resurs & Konsult vars bolagstyp är Enskild firma.

I Ulricehamn så är MF Resurs & Konsult ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2001-12-19 så skapades MF Resurs & Konsult och företaget är har F-skattsedel MF Resurs & Konsult har haft det sedan 2010-02-01.

MF Resurs & Konsult är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-14

630428-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är MF Resurs & Konsult och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med MF Resurs & Konsult så går det att nå dem via telefon på 070-5313174 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom MF Resurs & Konsult är Fors, Sven-Olov Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .