Firma Peter Wichers

Västra Götalands län

Information

641111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Peter Wichers. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Peter Wichers är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Firma Peter Wichers finns i.

Firma Peter Wichers har varit registrerat sedan 2005-05-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Peter Wichers så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

Firma Peter Wichers är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Firma Peter Wichers är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Peter Wichers så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av utrustning för biobränsle.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Peter Wichers och det är Wichers, Peter Gerhard som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,