Finnekumla Alltjänst

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Finnekumla Alltjänst är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Finnekumla Alltjänst är ett av dem. Statusen för Finnekumla Alltjänst är att Bolaget är aktivt.

Finnekumla Alltjänst är ett Enskild firma och skapades 1994-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Finnekumla Alltjänst ska trivas.

Finnekumla Alltjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Serviceföretag inom jord, skog och jakt: Skötsel av hjorthägn, försäljning av ved, guidning av jaktgäster och gymnasielärare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Finnekumla Alltjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Finnekumla Alltjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Finnekumla Alltjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Finnekumla Alltjänst är Sparre, Johan Claes-Otto som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Finnekumla Alltjänst har 650726-XXXX som sitt organisationsnummer.