Perssons Bygg o Smide PBS

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Perssons Bygg o Smide PBS är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Perssons Bygg o Smide PBS är ett av dem. Statusen för Perssons Bygg o Smide PBS är att Bolaget är aktivt.

Perssons Bygg o Smide PBS är ett Enskild firma och skapades 1997-06-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Perssons Bygg o Smide PBS ska trivas.

Perssons Bygg o Smide PBS är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnad, svetsning och reparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Perssons Bygg o Smide PBS är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Perssons Bygg o Smide PBS och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Perssons Bygg o Smide PBS så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-42047.

.

De som är på något sätt har med Perssons Bygg o Smide PBS är Persson, Klas Torbjörn som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Perssons Bygg o Smide PBS har 650802-XXXX som sitt organisationsnummer.