Bodenhems Skogsvård

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Bodenhems Skogsvård är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bodenhems Skogsvård är ett av dem. Statusen för Bodenhems Skogsvård är att Bolaget är aktivt.

Bodenhems Skogsvård är ett Enskild firma och skapades 1999-06-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Bodenhems Skogsvård ska trivas.

Bodenhems Skogsvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsskötsel, gallring, röjning och plantering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bodenhems Skogsvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bodenhems Skogsvård och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Bodenhems Skogsvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-50015.

.

De som är på något sätt har med Bodenhems Skogsvård är Bodenhem, Lennart Fritz Bertil som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bodenhems Skogsvård har 651020-XXXX som sitt organisationsnummer.