Ulricehamns Solcenter

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Ulricehamns Solcenter är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ulricehamns Solcenter är ett av dem. Statusen för Ulricehamns Solcenter är att Bolaget är aktivt.

Ulricehamns Solcenter är ett Enskild firma och skapades 1998-05-06. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ulricehamns Solcenter ska trivas.

Ulricehamns Solcenter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Solarium med friskvård och viss försäljning av hudvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulricehamns Solcenter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ulricehamns Solcenter och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Solcenter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-15663.

.

De som är på något sätt har med Ulricehamns Solcenter är Ståhlbrand, Per-Ove Henry som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ulricehamns Solcenter har 651108-XXXX som sitt organisationsnummer.