Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård

Västra Götalands län

Information

660228-XXXX är organisationsnummer för företaget Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård finns i.

Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård har varit registrerat sedan 1988-10-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård så kan ni göra det på telefon genom 0321-16415 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva hårvård, hudvård och makeup samt försäljning av hår- och hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Elisabeth, Bettan, Hallin Hudvård och det är Hallin, Elisabeth Maria som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,