Nymans All-tjänst

Västra Götalands län

Information

661004-XXXX är organisationsnummer för företaget Nymans All-tjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nymans All-tjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Nymans All-tjänst finns i.

Nymans All-tjänst har varit registrerat sedan 2008-05-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nymans All-tjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Nymans All-tjänst är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Nymans All-tjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nymans All-tjänst så kan ni göra det på telefon genom 0321-17929 eller genom brev på följande adress:

Handräckningstjänster som skogshuggning, snickerier, chaufförsjobb.

Det finns olika personer som har en koppling med Nymans All-tjänst och det är Nyman, Alf Peter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,