Henkes Hushållservice

Västra Götalands län

Information

Henkes Hushållservice är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Henkes Hushållservice finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Henkes Hushållservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Henkes Hushållservice som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1997-02-28. Men sedan 1997-01-01 så har Henkes Hushållservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henkes Hushållservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-14695.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Henkes Hushållservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Henkes Hushållservice. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Att utföra reparationer och service gällande stereo, kameror mindre hushållsmaskiner, TV, video samt att inneha ett mindre reservdelslager.

Firmatecknare för Henkes Hushållservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henkes Hushållservice och det är följande personer, Wick, Gunnar Rikard Harald Henrik som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Henkes Hushållservice är 670303-XXXX.