Snabb Schakt, Johan Hällström

Västra Götalands län

Information

670307-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Snabb Schakt, Johan Hällström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snabb Schakt, Johan Hällström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Snabb Schakt, Johan Hällström finns i.

Snabb Schakt, Johan Hällström har varit registrerat sedan 1986-04-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snabb Schakt, Johan Hällström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Snabb Schakt, Johan Hällström är och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Snabb Schakt, Johan Hällström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snabb Schakt, Johan Hällström så kan ni göra det på telefon genom 0514-22116 eller genom brev på följande adress:

Schakt- och planeringsarbeten samt transportverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Snabb Schakt, Johan Hällström och det är Hällström, Per Johan Gunnar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,