Åfärds Bil o Motor

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Åfärds Bil o Motor är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Åfärds Bil o Motor är ett av dem. Statusen för Åfärds Bil o Motor är att Bolaget är aktivt.

Åfärds Bil o Motor är ett Enskild firma och skapades 1996-07-22. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Åfärds Bil o Motor ska trivas.

Åfärds Bil o Motor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åfärds Bil o Motor är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Åfärds Bil o Motor och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Åfärds Bil o Motor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-33191.

.

De som är på något sätt har med Åfärds Bil o Motor är Pohl, Thomas Ingemar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Åfärds Bil o Motor har 670320-XXXX som sitt organisationsnummer.