Timmele Plantskola

Västra Götalands län

Information

Timmele Plantskola hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Timmele Plantskola finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Timmele Plantskola tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Timmele Plantskola har haft sedan 1997-01-01. Timmele Plantskola har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Timmele Plantskola så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-32654.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Timmele Plantskola har idag 670821-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Timmele Plantskola

Odling och försäljning av skogsplantor (gran och tall), skogsprodukter, konsultation, handel med virke.

I Timmele Plantskola så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Knut Ture Urban som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .