Haléns Jord och Mekaniska

Västra Götalands län

Information

680504-XXXX är organisationsnummer för företaget Haléns Jord och Mekaniska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haléns Jord och Mekaniska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Haléns Jord och Mekaniska finns i.

Haléns Jord och Mekaniska har varit registrerat sedan 1988-10-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haléns Jord och Mekaniska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Haléns Jord och Mekaniska är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Haléns Jord och Mekaniska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Haléns Jord och Mekaniska så kan ni göra det på telefon genom 033-274294 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av reservdelar och tillbehör till bilar. Utförande av tillkommande reparationer samt bedriva jordbruk och snöröjning av samhälle.

Det finns olika personer som har en koppling med Haléns Jord och Mekaniska och det är Halén, Johan Magnus som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,