Tobias Johansson Bil

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Tobias Johansson Bil är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tobias Johansson Bil är ett av dem. Statusen för Tobias Johansson Bil är att Bolaget är aktivt.

Tobias Johansson Bil är ett Enskild firma och skapades 2003-05-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tobias Johansson Bil ska trivas.

Tobias Johansson Bil är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av bilar, lastbilar och anläggningsmaskiner, service, reparation och försäljning av utrustning och reservdelar till bilar, lastbilar och anläggningsmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tobias Johansson Bil är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tobias Johansson Bil och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Tobias Johansson Bil så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8126390.

.

De som är på något sätt har med Tobias Johansson Bil är Johansson, Göran Henrik Tobias som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tobias Johansson Bil har 690113-XXXX som sitt organisationsnummer.