Maggan Jungmalms Klipp

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Maggan Jungmalms Klipp är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Maggan Jungmalms Klipp är ett av dem. Statusen för Maggan Jungmalms Klipp är att Bolaget är aktivt.

Maggan Jungmalms Klipp är ett Enskild firma och skapades 1996-10-17. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Maggan Jungmalms Klipp ska trivas.

Maggan Jungmalms Klipp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maggan Jungmalms Klipp är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Maggan Jungmalms Klipp och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Maggan Jungmalms Klipp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-16533.

.

De som är på något sätt har med Maggan Jungmalms Klipp är Jungmalm, Siv Gunnel Margareta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Maggan Jungmalms Klipp har 690614-XXXX som sitt organisationsnummer.