Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå

Västra Götalands län

Information

700401-XXXX är organisationsnummer för företaget Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå finns i.

Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå har varit registrerat sedan 2004-05-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 070-7711020 eller genom brev på följande adress:

Begravningstransporter och därmed förenlig verksamhet, bouppteckningar samt stenförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulricehamnsbygdens Begravningsbyrå och det är Stefanusson, Sonia Guhn-Marie M som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,