Dalum Såg & Maskin

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Dalum Såg & Maskin är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dalum Såg & Maskin är ett av dem. Statusen för Dalum Såg & Maskin är att Bolaget är aktivt.

Dalum Såg & Maskin är ett Enskild firma och skapades 1994-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dalum Såg & Maskin ska trivas.

Dalum Såg & Maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Företaget bedriver åkeri, kranbilstransporter, entreprenadmaskinsarbeten, reparationer av maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dalum Såg & Maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Dalum Såg & Maskin och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Dalum Såg & Maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-32105.

.

De som är på något sätt har med Dalum Såg & Maskin är Fredholm, Erik Gunnar Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dalum Såg & Maskin har 700706-XXXX som sitt organisationsnummer.