Köpmanstorps Ingenjörsfirma

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Köpmanstorps Ingenjörsfirma är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Köpmanstorps Ingenjörsfirma är ett av dem. Statusen för Köpmanstorps Ingenjörsfirma är att Bolaget är aktivt.

Köpmanstorps Ingenjörsfirma är ett Enskild firma och skapades 1999-03-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Köpmanstorps Ingenjörsfirma ska trivas.

Köpmanstorps Ingenjörsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet och prototyputveckling inom elkraft och värmeteknik området. Konsultverksamhet inom datateknik såsom datakommunikation, databasapplikationer, datorstyrning, datorreglering och därmed förenliga verksamheter. Konsultverksamhet inom elektronik främst inom kraftelektronik, dvs elektronik med höga spänningar och höga strömmar som är målområdet, samt även datorstyrda utrustningar för övervakning och reglering av processer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Köpmanstorps Ingenjörsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Köpmanstorps Ingenjörsfirma och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Köpmanstorps Ingenjörsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-42026.

.

De som är på något sätt har med Köpmanstorps Ingenjörsfirma är Säwe, Henrik Bengt Wilhelm som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Köpmanstorps Ingenjörsfirma har 710415-XXXX som sitt organisationsnummer.