Föräldrakooperativet Vistaholm ek för

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativ med förskola, förskoleklass, skola och skolbarnomsorg för medlemmarnas barn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Vistaholm ek för vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Ulricehamn så är Föräldrakooperativet Vistaholm ek för ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1990-02-12 så skapades Föräldrakooperativet Vistaholm ek för och företaget är har ej F-skattsedel.

716447-7551 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Föräldrakooperativet Vistaholm ek för och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Vistaholm ek för så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fridmar, Malin Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Vistaholm ek för är Bäckdahl, Per Anders Christer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridmar, Malin Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sara Jessica som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ronnby, Per Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Kerstin Susanne som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Eva Carina som är född 1961 och har titeln SuppleantDahlgren, Camilla Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lidén, Jerker Sten-Ove som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sund, Eva Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant.