Personalkooperativet i Ur och Skur, i Ulricehamn ekonomisk förening (Myrstackens Förskola)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Personalkooperativet i Ur och Skur, i Ulricehamn ekonomisk förening (Myrstackens Förskola). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Ekonomisk förening. Personalkooperativet i Ur och Skur, i Ulricehamn ekonomisk förening (Myrstackens Förskola) tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Personalkooperativet i Ur och Skur, i Ulricehamn ekonomisk förening (Myrstackens Förskola) är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716447-8252.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0321-17867 alternativt besöka eller skicka post till Personalkooperativet i Ur och Skur, i Ulricehamn ekonomisk förening (Myrstackens Förskola) på följande adress Sanatorieskogen 940, 523 33, Ulricehamn.

Personalkooperativet i Ur och Skur, i Ulricehamn ekonomisk förening (Myrstackens Förskola) är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Personalkooperativet i Ur och Skur, i Ulricehamn ekonomisk förening (Myrstackens Förskola) så sitter följande personer i styrelsen: , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen skall främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskola, fristående grundskola och fritidshem, vari medlemmarna bereds arbete. Föreningen skall bedriva verksamhet med I Ur och Skur- pedagogiken. Grundidén i denna pedagogik är att barns behov av kunskap, rörelse och gemenskap tillfredstäls genom vistelse i naturen. Den friluftsskoleverksamhet som utvecklas av Frilufts- främjandet utgör grunden för I Ur och Skur-pedagogiken.