MBT Trading

Västra Götalands län

Information

740317-XXXX är organisationsnummer för företaget MBT Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MBT Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som MBT Trading finns i.

MBT Trading har varit registrerat sedan 2005-04-12 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MBT Trading så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MBT Trading är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för MBT Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med MBT Trading så kan ni göra det på telefon genom 0321-70060 eller genom brev på följande adress:

Import och försäljning av produkter inom hem, trädgård och fritid såsom borrmaskiner, hammare, högtryckstvättar, trädgårdsredskap, friggebodar, utomhuspooler, golfvagnar, vattenleksaker för barn och vuxna, tex handdrivna vattenskotrar.

Det finns olika personer som har en koppling med MBT Trading och det är Björkqvist, Åke Mattias som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,