Hrahk

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Enskild firma som heter Hrahk. Det finns flera företag som liknar Hrahk i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hrahk är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-05 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-03-03 så har Hrahk varit registrerat och sedan 2005-08-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hrahk och det finns fler företag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Hrahk så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hrahk så kan ni göra det på 0321-17770.

Bolaget ska, direkt eller indirekt, bedriva versamhet företrädesvis inom affärsområdena verkstads-, elektronik och tillverkningsindustri för musikutrustning och möbler, livsmedel, informationsteknologi, musik och finans (dock ej verksamhet som stadgas i lagarna om bankrörelse och kreditmarknadsbolag), förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med rättigheter och verksamheter samt driva annan härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Hans Per Erik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hrahk har 750411-XXXX som sitt organisationsnummer.