Tonkonstnärerna musik & redovisning

Västra Götalands län

Information

Tonkonstnärerna musik & redovisning är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Tonkonstnärerna musik & redovisning finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tonkonstnärerna musik & redovisning är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Tonkonstnärerna musik & redovisning som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1997-05-21. Men sedan 1997-01-01 så har Tonkonstnärerna musik & redovisning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tonkonstnärerna musik & redovisning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5953133.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Tonkonstnärerna musik & redovisning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tonkonstnärerna musik & redovisning. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Konsultation och rådgivning inom orkester, piano, sång och orgel- musik samt offentligt musikutövande. Tjänster inom redovisning, ekonomiska konsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tonkonstnärerna musik & redovisning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tonkonstnärerna musik & redovisning och det är följande personer, Gollnik, Karl-Johan Hans som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Tonkonstnärerna musik & redovisning är 760722-XXXX.