race one

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och race one är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och race one är ett av dem. Statusen för race one är att Bolaget är aktivt.

race one är ett Enskild firma och skapades 1998-11-25. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som race one ska trivas.

race one är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Parti- och allhandel med inriktning på bil och hästbranschen såsom tillbehör och reservdelar till bilar samt montering av en del av dessa såsom avgassystem, rattar och stereoapparater, tillbehör både till häst och ryttare såsom täcken, jackor, foder, sadlar och skor. Försäljning sker via butik, Internet samt viss marknadsförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att race one är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är race one och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med race one så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-185509.

.

De som är på något sätt har med race one är Wilhelmsson, Mattias som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

race one har 760806-XXXX som sitt organisationsnummer.