Årås säteri Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Årås säteri Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Årås säteri Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsman, Charlotta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Frändås Thörner, Daniel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Frändås, Jakob som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Frändås, Johannes som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Frändås, Marcus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Boo Tomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sara Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Årås säteri Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Årås säteri Ekonomisk förening på telefon 0515-91040.

Föreningen syfte är att ta tillvara medlemmarnas ekonomiska intressen genom upprustning och uthyrning av fastigheten Årås 3:4. Föreningens medlemmar ska aktivt arbeta för bibehållandet av Årås kultur- och naturhistoriska värden.

Idag är Årås säteri Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Årås säteri Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Årås säteri Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Årås säteri Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Årås säteri Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Björn Johansson, Daniel Frändås och Charlotta Forsman, var för sig.

Årås säteri Ekonomisk förening har 769606-0370 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.