Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

769612-9183 är organisationsnummer för bolaget Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Ulricehamn som är den kommunen som Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening finns i.

Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2005-08-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0321-26282 eller genom brev på följande adress:
Boråsv. 36, 520 10, Gällstad

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att designa, producera, marknadsföra och försälja stickade produkter samt därmed förenlig verksamhet. Medlemmarna ska ställa resurser som lokaliteter, personlig kunskap och kontaktnät samt ekonomiska medel till föreningens förfogande.

Det finns olika personer som har en koppling med Tekoakademien i Gällstad Ekonomisk förening och det är Göthager, Hans Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Göthager, Lars-Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,