SXT-Distribution

Västra Götalands län

Information

770829-XXXX är organisationsnummer för företaget SXT-Distribution. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SXT-Distribution är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som SXT-Distribution finns i.

SXT-Distribution har varit registrerat sedan 2007-02-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SXT-Distribution så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

SXT-Distribution är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för SXT-Distribution är följande:

Vill ni komma i kontakt med SXT-Distribution så kan ni göra det på telefon genom 036-185810 eller genom brev på följande adress:

Import av motorcyklar och mopeder samt reservdelar till dessa. Grossist och internetförsäljning samt butiksförsäljning inom ovan nämnda produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med SXT-Distribution och det är Lindblad, Jens Patrik som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,