Jenny Andersson Hästforum i Timmele

Västra Götalands län

Information

780330-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jenny Andersson Hästforum i Timmele. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jenny Andersson Hästforum i Timmele är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Jenny Andersson Hästforum i Timmele finns i.

Jenny Andersson Hästforum i Timmele har varit registrerat sedan 2000-09-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jenny Andersson Hästforum i Timmele så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

Jenny Andersson Hästforum i Timmele är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Jenny Andersson Hästforum i Timmele är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jenny Andersson Hästforum i Timmele så kan ni göra det på telefon genom 070-8425344 eller genom brev på följande adress:

Hästmassage, in- och tillridning av hästar, eftervård av konvalecenta hästar samt ridinstruktionsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jenny Andersson Hästforum i Timmele och det är Andersson, Jenny Maria som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,