Firma Louise Eleonore

Västra Götalands län

Information

781015-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Louise Eleonore. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Louise Eleonore är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Firma Louise Eleonore finns i.

Firma Louise Eleonore har varit registrerat sedan 2005-08-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Louise Eleonore så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Firma Louise Eleonore är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Firma Louise Eleonore är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Louise Eleonore så kan ni göra det på telefon genom 070-3983433 eller genom brev på följande adress:

Fotografering och grafisk formgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Louise Eleonore och det är Örtlund, Louise Eleonore som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,