GMS Gullereds Maskin & Smide

Västra Götalands län

Information

790205-XXXX är organisationsnummer för bolaget GMS Gullereds Maskin & Smide. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GMS Gullereds Maskin & Smide är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som GMS Gullereds Maskin & Smide finns i.

GMS Gullereds Maskin & Smide har varit registrerat sedan 2004-08-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GMS Gullereds Maskin & Smide så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-26.

GMS Gullereds Maskin & Smide är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för GMS Gullereds Maskin & Smide är följande:

Vill ni komma i kontakt med GMS Gullereds Maskin & Smide så kan ni göra det på telefon genom 0321-30456 eller genom brev på följande adress:

Service och handel med maskiner såsom entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, skogsmaskiner, sågverksmaskiner och grönyte- maskiner. Försäljning och tillverkning av vedmaskiner, kundanpassade smiden samt hydraulik.

Det finns olika personer som har en koppling med GMS Gullereds Maskin & Smide och det är Söderqvist, Nils Magnus som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,