Mullsjö Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Mullsjö Entreprenad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Mullsjö Entreprenad finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mullsjö Entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Mullsjö Entreprenad har haft sedan 2005-05-07. Mullsjö Entreprenad har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mullsjö Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-1825560.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Mullsjö Entreprenad har idag 800411-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mullsjö Entreprenad

Entreprenör inom bygg och industri.

I Mullsjö Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl Magnus som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .