Torsbo Buss och Taxi

Västra Götalands län

Information

Torsbo Buss och Taxi hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Torsbo Buss och Taxi finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Torsbo Buss och Taxi tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Torsbo Buss och Taxi har haft sedan 2004-09-23. Torsbo Buss och Taxi har funnits sedan och 2004-09-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Torsbo Buss och Taxi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5589510.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Torsbo Buss och Taxi har idag 810809-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Torsbo Buss och Taxi

Bedriva taxi och buss verksamhet. Förmedling av bussresor åt researrangörer samt egenproduktion av resor. Entreprenadgrävning med grävmaskin. Uthyrning av grävmaskin till privatperson, företag. Konsultverksamhet inom transportbranschen.

I Torsbo Buss och Taxi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boman, Per Emil Stefan som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .