Enanders Entreprenad

Västra Götalands län

Information

830117-XXXX är organisationsnummer för företaget Enanders Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enanders Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Enanders Entreprenad finns i.

Enanders Entreprenad har varit registrerat sedan 2005-06-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enanders Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-09.

Enanders Entreprenad är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Enanders Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Enanders Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 073-3604965 eller genom brev på följande adress:

Skogsarbet samt jord- och markbearbetning.

Det finns olika personer som har en koppling med Enanders Entreprenad och det är Enander, Andreas som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,