Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening,

Västra Götalands län

Information

Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening, hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening, finns. I Ulricehamn så finns det många olika Ideell förening och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Ideell förening. Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening, tillhör bolagstypen Ideell förening och företaget har ej F-skatt. Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening, har funnits sedan och 2002-05-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening, så kan ni göra det genom att skicka er post till Boråsv. 36, 520 10, Gällstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening, har idag 855900-8571 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av ordförande och kassör, var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening,

Näringslivs och landsbygdsutveckling.

I Ideella föreningen Gällstadbygdens Företagar- förening med firma, Gällstadbygdens Företagarförening, så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Göthager, Lars-Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olmarker, Kajsa Eva-Karin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Uno Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerqvist, Ulf Peter Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, .