Effekt-Teknik Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Kommanditbolag som heter Effekt-Teknik Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Effekt-Teknik Kommanditbolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Effekt-Teknik Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1981-05-05 så har Effekt-Teknik Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Effekt-Teknik Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Effekt-Teknik Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Villag. 5, 523 32, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Effekt-Teknik Kommanditbolag så kan ni göra det på 0321-32630.

Att inom värmetekniska området driva konsult- och service- verksamhet, utföra reparationer och underhåll samt tillhanda- hålla reservdelar och komponenter med försäljning och agentur- rörelse inom samma område

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Leffler, Anders Johan Håkan som är född 1942 och har titeln Komplementär, Leffler, Gunhild Margareta som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare, .

; Firman tecknas av Leffler, Anders Johan Håkan och Leffler, ; Gunhild Margareta. .

Effekt-Teknik Kommanditbolag har 916432-3546 som sitt organisationsnummer.