Bygg-Johan Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ulricehamn och Bygg-Johan Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bygg-Johan Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bygg-Johan Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bygg-Johan Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1976-01-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bygg-Johan Handelsbolag ska trivas.

Bygg-Johan Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet jämte handel med byggnadsmaterial samt äga och förvalta fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg-Johan Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Bygg-Johan Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Bygg-Johan Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-30044.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Bygg-Johan Handelsbolag är Johansson, Ingrid Astrid Maria som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Johansson, Åke Lennart som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Bygg-Johan Handelsbolag har 916448-3167 som sitt organisationsnummer.