Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916449-6367 är organisationsnummer för bolaget Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ulricehamn som är den kommunen som Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag finns i.

Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1966-02-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-25060 eller genom brev på följande adress:
Brunn Ängshagen , 523 90, Ulricehamn

Grävmaskinsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Torsås Grävmaskiner, Bengt och Stig Andersson Handelsbolag och det är Andersson, Bengt Olof som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Andersson, Stig Åke Göran som är född 1939 och har titeln Bolagsman,