Markek Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Ulricehamn och Markek Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Markek Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Markek Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Markek Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1987-07-16. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Markek Kommanditbolag ska trivas.

I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljnings- och agenturverksamhet med diverse varor, textilier, järnhandelsartiklar m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Markek Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Markek Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Markek Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-14350.

; Firman tecknas av komplementären och prokuristen Magnusson, ; Elisabeth var för sig..

De som är på något sätt har med Markek Kommanditbolag är Magnusson, Karl Mats som är född 1946 och har titeln Komplementär, Magnusson, Karin Elisabeth som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, Magnusson, Karin Elisabeth som är född 1950 och har titeln Prokurist, .

Markek Kommanditbolag har 916450-4145 som sitt organisationsnummer.