Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1982-08-12. Men sedan 1982-01-01 så har Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brunnv. 11, 523 37, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-41436.

Ulricehamn arbetar för att företag som Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Båttillverkning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Jan-Eric som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lillvik, Gustaf Bertil Ingemar som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ulricehamns Båtbyggeri Handelsbolag är 916567-8906.