Thornés Åkeri Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Thornés Åkeri Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Thornés Åkeri Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Thornés Åkeri Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Thornés Åkeri Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-10-08. Men sedan 1983-01-01 så har Thornés Åkeri Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nissagården 237, 523 92, Timmele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thornés Åkeri Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-15891.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Thornés Åkeri Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Thornés Åkeri Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Åkerirörelse.

Firmatecknare för Thornés Åkeri Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thornés Åkeri Kommanditbolag och det är följande personer, Thornés Åkeri i Ulricehamn AB som är född och har titeln Komplementär, Thorné, Åke Krister som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare, Palmén, Claes Lennart som är född 1970 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thornés Åkeri Kommanditbolag är 916568-1686.