P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är O'Malley, Monica Iréne som är född 1946 och har titeln Bolagsman, O'Malley, Patrick Michael John som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag på telefon 0321-41056.

Undervisning, översättning och konsultativ verk- samhet i utländska språk

Idag är P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

P. & M. O'Malley Language Services Handelsbolag har 916846-4437 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.