Handelsbolaget Roineys skogstransporter

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Roineys skogstransporter är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Roineys skogstransporter finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget Roineys skogstransporter är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget Roineys skogstransporter som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-05-03. Men sedan 1984-01-01 så har Handelsbolaget Roineys skogstransporter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strängsered Björkhem , 523 91, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Roineys skogstransporter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5545090.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget Roineys skogstransporter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Roineys skogstransporter. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Skogstransporter.

Firmatecknare för Handelsbolaget Roineys skogstransporter är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Roineys skogstransporter och det är följande personer, Johansson, Gerd Rigmor som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Johansson, Roiney Klas Jörgen som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Roineys skogstransporter är 916891-3334.