Triton Industriprodukter Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Triton Industriprodukter Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Triton Industriprodukter Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Triton Industriprodukter Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-08-16. Men sedan 1984-01-01 så har Triton Industriprodukter Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Näsboholm 1, 523 93, Marbäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Triton Industriprodukter Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-13049.

Ulricehamn arbetar för att företag som Triton Industriprodukter Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Triton Industriprodukter Kommanditbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med glödlampor, lysrör, armaturer, hud och hårvårdsprodukter.

Firmatecknare för Triton Industriprodukter Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Triton Industriprodukter Kommanditbolag och det är följande personer, Thelfer, Björn Gunnar som är född 1945 och har titeln Komplementär, Thelfer, Anna Karin Birgitta som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Triton Industriprodukter Kommanditbolag är 916891-5206.