Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fornminnesv. 2, 523 74, Hökerum men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-51694.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag har idag 916891-7012 som sitt organisationummer.

; Mikael Karlsson ensam. är den som för stunden ansvarar för Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag

Skogsavverkning.

I Mikaels Mek. Skog. Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Tony Mikael som är född 1960 och har titeln Komplementär, Karlsson, Britt Lena Marie som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, .